Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

1000-й закордонний паспорт видали в Козятинському ЦНАПі

1000-й закордонний паспорт видали в Козятинському ЦНАПі
28774 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні працівники Козятинського Центру надання адміністративних послуг зустріли своїх клієнтів аплодисментами. 1000-им власником біометричного закордонного паспорта від ЦНАПу став Володимир Євгенович Герасимчук. Цікавою та приємною особливістю також є те, що його дружина Зоя Федорівна Герасимчук отримала 999-й паспорт за рахунком. Отож для подружжя це спільна подія для двох.

Секретар міської ради Костянтин Марченко та керуючий справами виконкому Сергій Заїчко особисто вручили документи та привітали козятинчан, які подали документи для оформлення через ЦНАП міської ради.

– Ми цінуємо кожного нашого клієнта, незалежно від того, яку він отримує послугу, – наголошує начальник Управління «ЦНАП у м.Козятині» Оксана Бортняк. – Наш колектив – молодий і амбітний, отже це число для працівників Управління значиме: пропрацьовано тисячу клієнтів, кожному надано професійну консультацію, кожен отримав якісну послугу. Відзначити тисячного власника закордонного паспорта – це ініціатива ЦНАПу. Крім того, для подружжя підготовлено подарунки – квіти та годинник.

Варто відзначити, що козятинчани отримали змогу виготовляти закордонні паспорти та внутрішні у формі ID-картки у міському ЦНАПі восени минулого року. Дати офіційний старт новим адміністративним послугам у ЦНАПі наприкінці листопада прибули голова Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій, начальник управління ДМС у Вінницькій області Борис Наливайко та міський голова Олександр Пузир

Тобто всього за півроку кількість виданих біометричних паспортів для виїзду за кордон перетнула відмітку в одну тисячу.

Довідково. За принципом "єдиного вікна" у Центрі громадянам і суб'єктам господарювання надається 332 види адміністративних послуг.

За місяць роботи Центр зазвичай надає близько 3 000 послуг і 5-6 тисяч консультацій. За 2018 рік через ЦНАП до місцевого бюджету надійшло 341 765,34 тис.грн. З січня по червень цього року –  589 532,65 тис. грн.

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео