Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Чотирьом підозрюваним у незаконному збуті наркотичних речовин обрано запобіжні заходи

Чотирьом підозрюваним у незаконному збуті наркотичних речовин обрано запобіжні заходи
140986 ПЕРЕГЛЯДІВ
Жовтневим районним судом м. Маріуполя обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою чотирьом чоловікам, які підозрюються у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів вчинене за попередньою змовою групи осіб)КК України, з альтернативою внесення застави 150 тис грн трьом учасникам та 5 млн 763 тис грн керівнику групи.
 
 
            
 
 
 
Нагадаємо, з січня 2019 року троє раніше судимих за аналогічні злочини місцевих мешканців у віці від 30 до 40 років, вступивши у злочинну змову з 43-річним керівником групи, який раніше працював у правоохоронних органах забували на території м. Костянтинівка та сусідніх містах метадон наркозалежним покупцям.
 
 
 
За 1 гр метадону від покупців, група наркоділків заробляла 2 400 грн. 16 липня, під час збуту наркотичних речовиноперативним покупцям неправомірні дії усіх наркоділків викрито та задокументовано.
 
За місцями мешкання зловмисників виявлено та вилучено понад 200 гр метадону та грошові кошти понад 7 тис грн, здобуті у ході протиправної діяльності.
 
  Досудове розслідування триває.
 
Теги: законісправедливість,Донецькаобласть

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео