Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Заарештовано хлопця, який у стані алкогольного сп’яніння незаконно заволодів чужим транспортним засобом

Заарештовано хлопця, який у стані алкогольного сп’яніння незаконно заволодів чужим транспортним засобом
141041 ПЕРЕГЛЯДІВ
За клопотанням Маріупольської місцевої прокуратури №1 21-річному юнакові, підозрюваному у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України, обрано судом запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
 
Установлено, що 19 липня, приблизно о 4:00, 21-річний раніше судимий за аналогічний злочин місцевий мешканець, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, задля розваг вирішив викрасти автомобіль, тож побачивши біля одного із приватних будинків в Приморському районі м. Маріуполя автомобіль марки «ВАЗ 21043» проник у нього, через незамкнуті водійські двері та маючи попередній досвід завів його за допомогою деяких маніпуляцій із дротами запалення.
 
 
 
Проїхавши не більше 10 метрів правопорушник врізався в автомобіль, який стояв  припаркований біля сусіднього будинку. Почувши шум, на вулицю вибіг 56-річний хазяїн автомобіля та його син. Чоловіки спробували власноруч затримати злодія, однак останній вирвався із їх рук залишивши футболку.
 
 
 
Підозрюваного вже через годину затримали правоохоронці.
 
 
 
Досудове розслідування триває.
Теги: #законісправедливість,#Донецькаобласть,#арешт

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео