Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Не мовчи! ПротиДІЙ торгівлі людьми!

Не мовчи! ПротиДІЙ торгівлі людьми!
253638 ПЕРЕГЛЯДІВ

У 2013 році Генеральна Асамблея ООН оголосила 30 липня Всесвітнім днем протидії торгівлі людьми.
За даними Міжнародної організації з міграції з 1991 року від торгівлі людьми постраждало більше 160 000 українців. Саме тому 30 липня 2019 року по всій країні 30 липня відбудуться інформаційні акції. Серед основних локацій - залізничні вокзали і кінотеатри.
Херсон не став винятком. На залізничному вокзалі ГО ХОЦ «Успішна жінка» провела масштабне інформування громадян, запросивши представників усіх органів, які так чи інакше можуть боротися із цим злочином. Долучились до акції команда Херсонської юстиції, представники Департаменту соціального захисту населення, Національної поліції, Регіонального центру з надання безоплатної правової допомоги.
Залізничний вокзал – великий транспортний вузол, де люди відправляються та повертаються з відпусток, відряджень, канікул. І звідки, на жаль, дехто відправляється у рабство. Саме тому херсонцям розповідали про те, як не потрапити у подібну пастку та як допомогти вибратись із неї.
Більшість опитаних громадян були здивовані, коли дізналися, який відсоток людей абсолютно різного віку, зовнішності, соціального стану та статі стають жертвами примусової праці, сексуальної експлуатації, проведення дослідів, змушеного жебрацтва. Вони можуть зустрічатися, навіть не наводячи на думки, що скалічена людська доля, просто перед вами. 
Тож акції такого характеру здійснюють вплив на громадян, аби жоден зі слухачів не був завербований, викраденим та скаліченим. 
Торгівля людьми – проблема глобальна і її не варто замовчувати. Якщо ви чи ваші знайомі стали жертвою, негайно звертайтесь на гарячу лінію з питань міграції та протидії торгівлі людьми 0800 505 501. або на короткий номер 527.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео