Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

За розбійний напад на жінку суд збільшив загальний тюремний стаж злочинця до понад 30 років

За розбійний напад на жінку суд збільшив загальний тюремний стаж злочинця до понад 30 років
253637 ПЕРЕГЛЯДІВ
Сім років і 4 місяці позбавлення волі з конфіскацією майна – таке покарання визначив суд у справі мешканця Краматорська, який у 41-річному віці вже має за плечима 23 роки тюремного стажу. 
 
 
 
Цього разу тричі судимого - за крадіжки, розбійні напади та сексуальне насильство злочинця засуджено за заволодіння чужим майном із застосуванням до жертви небезпечних для її життя насильницьких дій, тобто за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 КК України.
 
 
 
У судовому процесі публічним обвинуваченням, яке підтримувала Краматорська місцева прокуратура, доведено, що 23 травня, приблизно о 15:30, зловмисник, побачивши на одній з вулиць Краматорська жінку, що прямувала з роботи додому, пішов за нею. Спілкуватись з незнайомцем жінка відмовилась, тож він таємно прослідкував за її маршрутом та разом з нею увійшов до під’їзду житлового будинку.
 
 
 
Коли жінка перебувала між першим та другим поверхами, чоловік напав на неї, вдарив кулаком в обличчя, а після того, як вона втратила рівновагу, впала на підлогу та стала кликати на допомогу, додав ще й удар ногою по тулубу. Втративши свідомість, жертва перестала чинити опір, нападник відібрав у неї мобільний телефон та грошові кошти, чим спричинив матеріальну шкоду на суму 3 220 грн.
 
 
 
Того ж дня злодій здав телефон у ломбард, тож на встановлення його особи та затримання правоохоронцям вистачило кількох годин. 
 
 
 
Свою провину у скоєнні чергового злочину чоловік визнав повністю, а чи стане проголошений вирок останнім у його злочинній біографії, покаже час.
 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео