Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Під Києвом змагатимуться кінні каскадери

Під Києвом змагатимуться кінні каскадери
201108 ПЕРЕГЛЯДІВ

5 і 6 жовтня Древній Київ у Князівстві Київська Русь («Парк Київська Русь») запрошує на фестиваль кінно-трюкового мистецтва «Кентаври».

Протягом двох днів відважні вершники та вершниці, дорослі та зовсім юні змагатимуться в мистецтві джигітовки та у віртуозній їзді в упряжках.

«Кентаври» - це фестиваль, що об'єднує кращих кінних каскадерів світового рівня. Учасники фестивалю покажуть свою спритність і таланти, поділяться професійним досвідом і будуть змагатися за звання кращого.

Крім обов'язкової конкурсної програми пройдуть показові виступи з кращими номерами.

Віртуозні вершники вражатимуть глядачів неймовірними трюками: їзда догори ногами, задом наперед, відразу на двох конях, вони будуть прослизати під конем, вибудовувати «піраміди». І все це на повному скаку! Арабески, обриви, пістолети та французькі хрести... За участю коней рідкісних древніх порід!

Крім неймовірних трюків гості побачать коней рідкісних історичних порід, зібраних з усього світу в «Княжій стайні». До коней можна буде підійти, погладити, сфотографуватися і покататися верхи або в екіпажі.

Змагання з гарцювання (джигітовки) доповнять веселі та пізнавальні театралізовані постановки на давньослов'янську тематику у виконанні акторів театру Древнього Києва. Жителі Князівства запросять гостей взяти участь у цікавих конкурсах, іграх, запальних слов'янських хороводах і танцювальних флеш-мобах.

Відпочити та скуштувати смачних напоїв і страв, приготованих на відкритому вогні, можна буде в Княжій корчмі та в альтанках.

Постріляти з лука та покидати ножі можна в середньовічному тирі, а на монетному дворі – викарбувати монету «на щастя». Любителів екстриму чекають швидкісна гірка «Змій Горинич» та зіп-лайн «Політайло» з маршрутами різної складності та протяжності. А діти будуть в захваті від яскравого і безпечного куба-лабіринту «Мишоловка».

Гості «Парку Київська Русь» дізнаються багато цікавого про життя наших пращурів, відвідавши музеї історичного костюму і дерев'яного зодчества, оглянувши експозиції облогової техніки, середньовічного кораблебудування і тортур. Придбати оригінальні сувеніри ручної роботи та унікальну книгу «Давньослов'янський розмовник» для спілкування на стародавній мові наших пращурів можна буде в сувенірній крамниці і на ярмарку майстрів.

На завершення на гостей чекає яскрава вечірня вогняна програма зі стрільбою з величезного метального знаряддя, требушету, палаючими ядрами.

Для того, хто забажає продовжити відпочинок ще на день, є можливість залишитися на нічліг в будинку готельного типу «4 кімнати» та хостелі, попередньо забронювавши місця.

«Парк Київська Русь» - це унікальний комплекс, що не має аналогів у всьому світі. На основі знань сучасної науки відтворюється Древній Київ V-ХІІІ століть в його натуральному розмірі, в масштабі 1: 1.

Древній Київ відкривається о 10:00. Програма розпочнеться о 13:30.

Ціна квитка: повний квиток для дорослого - 250 грн., для пенсіонерів і студентів - 150 грн., для дітей шкільного віку - 80 грн., дошкільнятам - безкоштовно.

Древній Київ розташований недалеко від Києва сучасного - в 45 хвилинах їзди - в с. Копачів, Київська обл.

Курсують маршрутки з Києва, від ст. метро «Видубичі», див. розклад на сайті.

Детальніше на сайті: parkkyivrus.com

 

 

Теги: коні,каскадери,катання на конях,історія,археологія,древній київ,київська русь,кінне шоу,кінно-трюкове мистецтво,фестиваль,чемпіонат

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео