Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

​У Харкові зірвали лекцію про ЛГБТ-рух

​У Харкові зірвали лекцію про ЛГБТ-рух
138298 ПЕРЕГЛЯДІВ

13 лютого у Харкові члени організації «Фрайкорпс» зірвали вечірню лекцію про ЛГБТ-рух. Спершу інформація про інцидент поширилися з фейсбук-сторінки Віри Чернигіної, очевидиці подій. Книгарня «Є» пообіцяла перенести захід на іншу дату.

Лекторка Анна Шаригіна саме проводила публічний захід під назвою ЛГБТ-рух в Україні та світі», як раптово до приміщення книгарні «Є» увійшли близько 15 кремезних молодиків з вимогою негайно припинити лекцію. Хлопці, за словами очевидців, охрестили захід пропагандою гомосексуальних відносин.
До книгарні приїхав директор, аби владнати ситуацію. Він попросив підбурювачів скандалу покинути стіни закладу. Але вони відмовилися, вказуючи на те, що власник книгарні в такий спосіб забороняє їм обрати книги для купівлі, адже прийшли начебто саме з цією метою. Невдовзі директор книгарні викликав поліцію. Втім, поліціанти не побачили у присутності молодиків адміністративного порушення і порадили власнику провести захід Анни Шаригіної в інший день, аби не провокувати непередбачуваних гостей трощити інтер’єр та бити гостей лекції. Радикально налаштовані молоді чоловіки неодноразово підкреслили, що представляють інтереси організації «Фрайкорпс».
Наші журналісти спробували дізнатися деталі інциденту у речниці місцевої поліції. Але Олена Баранник відповіла, що нічого не знає про вчорашній інцидент у книгарні.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео