Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

​«Укрзалізниця» зробила заяву про запровадження платного вай-фаю

​«Укрзалізниця» зробила заяву про запровадження платного вай-фаю
193402 ПЕРЕГЛЯДІВ

Представництво «Укрзалізниці» вирішило покращити сигнал бездротового інтернету у швидкісних потягах за рахунок стягнення окремої плати. Нині ця послуга є безкоштовною для українських пасажирів. Хоча за кордоном доступ досигналу wi-fi є платним у потягах.

Євген Кравцов, в.о. керівника «Укрзалізниці», на останній прес-конференції відмітив погіршення якості інтернет-послуг, які надає підрядник, для обслуговування залізничних станцій та вагонів швидкісних поїздів.

Дирекція «Укрзалізниці» не виключає можливості заміни обладнання для покращення сигналу мережі. Для цього потрібні додаткові кошти, які можуть бути стягнені з пасажирів нічних експресів. Частину витрат планують перекрити за рахунок надання майданчиків для рекламодавців у вокзалах станцій тощо.

У найближчий період переоснащення інтернет-обладнання очікують стаціонарні вокзальні приміщення. Поліпшення якості інтернет-послуг у нічних потягах поки на порядок більше інвестицій. Є. Кравцов відмітив проблему відсутності необхідної кількості електророзеток у вагонах СВ. Менше 30% купейних та плацкартних вагонів мають вмонтовані діючі розетки для вмикання електроприладів. Цей нюанс буде враховано при капремонті вагонів, або при закупівлі нового устаткування.

Чи погодяться пасажири платити більшу суму за квитки, покаже час.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео