Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Жорстоке вбивство на Дніпропетровщині

Жорстоке вбивство на Дніпропетровщині
102199 ПЕРЕГЛЯДІВ

До поліції надійшов дзвінок від 66-річної жінки, яка повідомила про зникнення свого чоловіка. За її словами, три дні тому він поїхав на дачу в Новоолександрівку, але назад так і не повернувся. На пошуки зниклого чоловіка було відправлено черговий наряд поліції – в ході розшуку його знайшли мертвим в покинутій будівлі.


За інформацією з особистих джерел, подія відбулася в садовому товаристві «Маяк-3». Ще 15 грудня 63-річний чоловік приїхав на дачну ділянку, але виявив, що з подвір’я пропав перфоратор. Чоловік подумав, що інструмент взяв його знайомий, тому пішов до нього додому у Волоське. Під час розмови між чоловіками виникла суперечка, в ході якої власник будинку вдарив його цеглою по голові. Коли потерпілий вийшов з двору, той наздогнав його і завдав удару кухонним ножем. Побачивши, що потерпілий не дихає, вбивця сховав тіло в покинутому будинку і присипав травою, для того, щоб приховати сліди злочину.


В ході слідства, працівники карного розшуку Дніпровського УП вийшли на ймовірного вбивцю і затримали його. Зараз 52-річний підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Біля його будинку правоохороні органи виявили знаряддя вбивства – ніж, ключі від гаража та телефон потерпілого, який зловмисник хотів спалити.


На даний момент ведеться слідство, відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство». У разі доведення вини, зловмиснику загрожує термін – до 15 років позбавлення волі.



Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео