Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Без обмежень: ВМС прямують лише вперед!

Без обмежень: ВМС прямують лише вперед!
151760 ПЕРЕГЛЯДІВ

2020 рік був складним для кожного, але ВМС по при всі негаразди змогли досягти високих показників. Вони разом із закордонними партнерами реалізували майже всі плани, які будували на 2020 рік. Було проведено 4 величезних заходи для покращення праці та проведено безліч маленьких змін.

Наша гордість — проєкт “Сі Бриз - 2020”

Його провели цьогоріч без сухопутної частини, проте на морі та в повітрі програму навіть перевиповнили. Цей захід зміг запросити до України приблизно 2 тисячі осіб з восьми країн світу. Прибуло 20 кораблів, також багато літаків, гелікоптерів та іншої техніки. Участь взяли воєнні з України, США, Грузії, Болгарії, Румунії, Норвегії, Турції та Іспанії.

Керували частинами одразу 2 штаби. Один наш, одеський, а другий з Іспанії. Це було свого роду нововведення для нас, яке допомогло напрацювати злагодженість серед військових. Усі учасники обмінялись інформацією та отримали багато нових навичок.

Riverine 2020

Такі навчання проводять в Україні вже третій рік поспіль. ВМС України та ВМС Румунії проходять навчання разом. Вони виявляють слабкі сторони у регіональній обороні та допомагають їх виправити. При цьому покращується рівень взаємодії між флотами країн.

Цього року учасники добре відпрацювали елементи тактичного маневрування з урахуванням особливостей навігаційних систем суднохідних річок. Також пропатрулювали водойми та покращили комунікацію між авіацією та флотом.

Warrior Watcher-2020

Це сумісне з Британією навчання, яке проводиться вже вдруге. Під час нього моряки намагаються навчитись працювати разом із флотом союзників та навчаються контролювати процеси в екстрених ситуаціях.

PASSEX

Це навчання, яке вигадали для всіх країн, з метою покращення стосунків між військовими. Вони навчаються надавати один одному гуманітарну допомогу. Та що більш важливо, вони налагоджують контакти, аби в разі небезпеки вони легко змогли б стати партнерами

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео