Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Прогнози стосовно дистанційного навчання школярів

Прогнози стосовно дистанційного навчання школярів
11175 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українські школярі знов можуть опинитися перед екранами комп'ютерів замість шкільних дощок. Через негоду, шквальні вітри та морози усім школам радять переходити на дистанційне навчання.

Дванадцятого лютого Українські Національні новини повідомили, що Міністерство освіти та науки України рекомендує усім закладам освіти тимчасово змінити форму занять школярів та розглянути можливість переведення навчання на дистанційний формат. Також дуже важливим є проведення серед учнів роз’яснювальних бесід, щодо уникання переохолодження та правил поведінки під час негоди. Таку інформацію надає Міністерство освіти та науки України у листі до керівників управлінь освіти не тільки Київської міської державної адміністрації, а й обласних закладів загальної середньої освіти.

"Просимо розглянути можливість організації навчання учнів з використанням технологій дистанційної освіти, інтернет-ресурсів; провести серед учасників освітнього процесу роз’яснювальну роботу щодо запобігання переохолодженню, техніки безпеки тощо", – зазначають у листі Міністерства.

Саме складні погодні умови та різке зниження температури стали чинниками, які зумовили проведення таких заходів. Усе це спрямоване на збереження здоров’я дітей, а також належну організацію освітнього процесу без втрати якості освіти.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео