Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Відшукали кохання на чужині: як пара сумчан стала родиною?

Відшукали кохання на чужині: як пара сумчан стала родиною?
58890 ПЕРЕГЛЯДІВ

Незнайомі між собою сумчани, вирушаючи до іншої країни, менш за все сподівалися знайти там справжнє кохання. Доленосній зустрічі Владислава та Вікторії сприяли спільні друзі, в компанії яких вони відшукали один одного. З того дня вже минуло 4 роки, тому, дочекавшись повернення у рідні Суми, молодята вирішили більше не зволікати та розпочати відлік вже спільного сімейного життя.

Здійснити свою мрію подружжя вирішило без зайвих очікувань та скористалося сучасною послугою від Мін’юсту «Шлюб за добу». Завдяки цьому сервісу закоханим непотрібно чекати звичний місячний термін, адже протягом 24 годин після подачі заяви їх шлюб буде зареєстрований.

До речі, чимало пар переконалося в перевагах комфортного проєкту та довіряють організацію одного з найголовніших свят у своєму житті фахівцям відділів державної реєстрації актів цивільного стану Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми). Так, у І кварталі 2021 року в Сумах фахівці юстиції зареєстрували 148 шлюбів, з яких 94 – саме у рамках проєкту «Шлюб за добу».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео