Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Вікторія Мазур : Представниця Державної служби статистики України була удостоєна премії «Найкраща українка в професії»

Вікторія Мазур : Представниця Державної служби статистики України була удостоєна премії «Найкраща українка в професії»
328547 ПЕРЕГЛЯДІВ

21 травня у Будинку Урядів нагородили переможниць Національної премії «Найкраща українка у професії». Захід організував колектив журналу «Super lady». Представники редакції на чолі з головним редактором Тетяною Колядою протягом року розглядали претендентів з усієї України і вибрали найкращих.

Попередньо були обрані 700 достойних представниць з усієї України. Журі нагородили заслуженими преміями 52 найкращих претенденток. Одна з них - Вікторія Мазур, прес-секретар Державної служби статистики.

Вікторія Мазур
Вікторія Мазур подякувала організаторам за нагородження та сказала, що ця премія означає визнання жінок у професії та інших сферах діяльності

Вікторія Мазур
Коли ти любиш свою роботу, любиш світ навколо, тоді ти розвиваєшся у різних напрямах, досягаєш висот та стаєш прикладом для наслідування. Ось про що говорить дана премія!» - зауважила Вікторія Мазур з приводу нагородження.

Марина Кінах, яка займає посаду Президента комісії експертів, розповіла: усіх учасниць цього проєкту об’єднує те, що вони викликають захоплення, є прикладом для натхнення інших, а те добро, яке вони роблять, з часом подібно до посадженого зерна дасть хороші плоди.

Премія «Найкраща українка у професії» є дійсно корисним соціальним проєктом. Завдяки йому вдається прославити і підтримати успішних жінок, які досягли високого професійного рівня.

Вікторія Мазур

Теги: Вікторія Мазур,Найкраща українка у професії

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео