Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Сумські школи закрили на карантин

Сумські школи закрили на карантин
27262 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Загальноосвітні школи у Сумах закрили на карантин через надмірне поширення грипу та ГРВІ у місті. Загалом на даний момент ці хвороби мають близько 22 відсотків учнів міських шкіл. Попередньо карантин продовжуватиметься до 10 грудня.

     За повідомленням міської ради та комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуації Сум, у місті склалася небезпечна ситуація у зв'язку з поширенням грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій. Зокрема, вже понад 22 відсотки учнів міських шкіл захворіли на грип чи ГРВІ. З цієї причини комісія прийняла рішення про закриття всіх шкіл міста на карантин, який поки що продовжиться до 10 грудня.

     Як розповідають у спеціалізованій службі, якщо ситуація з захворюваністю протягом тижня не поліпшиться, карантин можуть продовжити.

     Як відомо, Суми є не першим містом, де захворюваність серед школярів майже сягає епідемічного рівня: у Чернівцях з цієї ж причини школи закрили на карантин ще раніше. Там епідпоріг визнали перевищеним ще у кінці листопада.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео