Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Рівень захворюваності у столиці перевищує норму

Рівень захворюваності у столиці перевищує норму
54591 ПЕРЕГЛЯДІВ

     В останній дні у Києві був значно перевищений епідемічний поріг — лише протягом минулого тижня на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції у столиці захворіли понад 35 тисяч осіб.

     За минулий тиждень кількість жителів столиці, що мають захворювання на грип чи ГРВІ, склала понад 35 тисяч осіб, що перевищує встановлений епідемічний поріг. Із загальної кількості громадян, які мають сезонні хвороби, 67 відсотків — діти і підлітки. З цієї причини були закриті на карантин 19 шкіл Києва.

     Тимчасово припиняти діяльність навчальних закладів у столиці не будуть, оскільки, згідно з рішенням міської влади Києва, навчальні заклади мають самі вирішувати доцільність закриття на карантин. Головною умовою закриття школи має бути перевищення кількості хворих дітей на 20 відсотків.

     Незважаючи на високий рівень захворюваності у Києві, медики міста запевняють, що про епідемію можна поки не говорити, оскільки такий стан характерний для цього сезону і не становить відхилень від норми.

     Тим часом у Сумах рівень захворюваності на грип, особливо серед школярів, усе збільшується — зараз епідпоріг перевищений наполовину. За тиждень в області захворіли понад 12 тисяч осіб. В області вже було оголошено епідемію.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео