Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

З весни онлайн-сервіс Helsi почне працювати на повну силу

З весни онлайн-сервіс Helsi почне працювати на повну силу
56792 ПЕРЕГЛЯДІВ

З 1 березня жителі столиці зможуть обирати лікарів та ділитися власним медичним досвідом на офіційній медичній платформі Helsi. Цей сервіс стане першим офіційним сайтом, на якому кияни будуть за власним бажанням підбирати лікарів та підписувати декларацію або обирати вузьких спеціалістів.

Онлайн-сервіс Helsi, який уже працює у тестовому режимі, створений для надання громадянам та лікарям можливості налагодити співпрацю без участі керівництва медичних закладів. Цей сайт включає базу даних столичних лікарів, з яких громадяни зможуть обирати спеціалістів потрібного напряму. Кожний зареєстрований лікар матиме власний рейтинг, який складатиметься з оцінок та відгуків пацієнтів.

Як повідомив Микола Поворозник, перший заступник голови КМДА, кияни зможуть оцінювати роботу всіх зареєстрованих у системі медиків з 1 березня. Робота системи передбачає, що протягом 14 днів з візиту до лікаря зареєстрований пацієнт може залишити свій відгук та поставити оцінку. Коли на балансі спеціаліста накопичується більше 10 оцінок, у нього з’являється власний рейтинг. Саме це і є метою створення сервісу Helsi: громадяни зможуть самостійно обирати потрібного спеціаліста, користуючись рейтингом зареєстрованих на сайті лікарів. За словами представників КМДА, вони покладають надії на те, що головним важелем впливу на медиків стануть самі пацієнти, а не керівництво лікарні.

Зараз у системі вже зареєструвалися 1,5 мільйона киян. Увазі користувачів доступні понад 2 тисяч лікарів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео