Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Фармацевту оголошено підозру в умисному продажі лікарських препаратів із вмістом наркотичних речовин

Фармацевту оголошено підозру в умисному продажі лікарських препаратів із вмістом наркотичних речовин
86425 ПЕРЕГЛЯДІВ

За погодженням з Краматорською місцевою прокуратурою слідчим слідчого відділу Краматорського відділу поліції Головного Управління Національної поліції в Донецькій області повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 320 (порушення встановлених правил обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів) КК України, жінці, яка працює на посаді фармацевта в одній із аптечних мереж міста.

У ході досудового розслідування встановлено, що 13 червня, виконуючи свої посадові обов’язки, у тому числі з роздрібної реалізації лікарських засобів, фармацевт умисно, у порушення Закону України «Про обіг в Україні наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів і прекурсорів» та Постанови Кабінету міністрів України «Про затвердження гранично допустимої кількості наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, що містяться в препаратах», продала покупцеві 40 таблеток комбінованого лікарського засобу із вмістом наркотичної речовини «кодеїн», норма якого для відпуску в одні руки складає 0,2 г, тобто 25 таблеток.

 
Наразі досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні триває. Досліджуються усі обставини і мотиви вчинення злочину.
 
Теги: законісправедливість

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео