Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: «Сонливий» спрей без побічних ефектів

132403 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ви мрієте позбутися безсоння і засинати легко і невимушено, при цьому не труїти свій організм усілякими таблетками? 


Ви мрієте позбутися безсоння і засинати легко і невимушено, при цьому не труїти свій організм усілякими таблетками? Завдяки новому продукту Sprayable Sleep («Розпорошуваний сон») ви заснете протягом години, для цього вам знадобиться лише кілька разів розпорошити його на шию.
Розробники даного виробу зазначають, що Sprayable Sleep-це ідеальне рішення для тих хто відчуває труднощі в плані сну. Більше того після прийняття "сонливого зілля", весь наступний день ви позбавитеся відчуття дискомфорту та сонливості.
Відомо, що вночі в організмі людини виробляється гормон мелатонін, який регулює ритм сну-неспання. Для того аби зануритися в стан сну, людині необхідно 0,03 міліграма мелатоніну, але більшість комерційних препаратів містять дози які в значних розмірах перевищують норму. А отже, люди які приймають мелатонін у вигляді пігулок, наступного ранку можуть відчувати дискомфорт чимось схожий на похмілля.
А ось активні речовини Sprayable Sleep просочуються в тіло поступово протягом ночі, імітуючи природний процес вироблення мелатоніну.
Відомо що вартість одного такого балончика 15 доларів, один такий продукт збереже вас від безсоння на цілий місяць.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео