Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Хай б’ється серце!

Хай б’ється серце!
185606 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зараз в Україні близько 10 тисяч людей живуть з вадами серця. Фонд «Серце ЄврАзії» незамінний для дітей з вадами серця.


Ідеєю «жити по-новому», мабуть, найліпше перейнялася вітчизняна медицина. Вже анонсовано про шляхи реалізації проекту по реформуванню лікарень та шпиталів за європейськими стандартами, а у столиці планується відкритися перший в Україні Інтернаціональний центр дитячої кардіохірургії.

Мрія багатьох сімей, які живуть зі страшним діагнозом дитини – стане реальністю завдяки тісній співпраці України й Швейцарії. Зараз в Україні близько 10 тисяч людей живуть з вадами серця. Вчасно виявлена проблема рятує сотні життів. Зараз наші лікарі можуть діагностувати порок ще, коли малятко знаходиться в утробі і вчасно проблема операція  - справжнє спасіння нового життя.

Ідея створення стояла за фондом «Серце ЄврАзії». Зі підтримки швейцарських спонсорів Ілля Ємець, директор центру Кардіології та хірургії та його іноземний колега Пауль Фогт крок за кроком створюють такий незамінний для багатьох діточок центр.«До нас будуть приїздити люди з усього СНГ. Хотілося б досягти світового рівню, але банально нам поки нема де розміщувати пацієнтів» - кажуть засновники. До центру будуть залучати іноземних спеціалістів, зокрема Пауль Фогт готовий, цитую: «проводити 50 відсотків свого часу з маленькими пацієнтами у Києві – тепер майже мій борг перед медициною».

Центр створюється з метою виправити вроджені вади серця, адже як самі лікарі кажуть, що близько трьохсот проблем можна виправити у перші дні, якщо не години життя.Сподіваємося, даний центр зазнає великого успіху і наші діти не будуть роками обстежуватися і проходити дорослішання с великими лікарськими заборонами, а тим паче хай скоротиться число маленьких пацієнтів в реанімаційних залах!

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео