Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Російське вторгнення в Україну : Важливі новини!

Російське вторгнення в Україну : Важливі новини!
402181 ПЕРЕГЛЯДІВ

На тимчасово захопленій території Запорізької області відмічено випадки вилучення без поважних причин особистих документів у місцевого населення, повернення яких відбудеться за умови участі останніх в урочистих заходах з нагоди дня перемоги.

На території тимчасово окупованої АР Крим ворог здійснював активну підготовку для проведення урочистих парадів. 

Обстановка в Придністровському регіоні Республіки Молдова змін не зазнала. Місцеві збройні формування та підрозділи оперативної групи російських військ продовжують перебувати у бойовій готовності “Повна”.

За попередню добу підрозділами протиповітряної оборони Повітряних Сил та Сухопутних військ було уражено десять повітряних цілей російських окупантів, серед яких шість безпілотних літальних апаратів типу “Орлан-10”, один БпЛА типу “Форпост” та три крилаті ракети.

На території Донецької та Луганської областей захисниками та захисницями України за минулу добу успішно відбито шість атак ворога, знищено 20 танків, одну артилерійську систему, 28 одиниць бойової броньованої техніки, один спеціальний броньований автомобіль та 5 одиниць автомобільної техніки противника.

Тримаємо стрій! Віримо у Збройні Сили України! Разом до перемоги! 

Слава Україні!

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia, closethesky

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео