Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У відомому театрі сталася пожежа

У відомому театрі сталася пожежа
56310 ПЕРЕГЛЯДІВ

Столичний театр ім. Лесі Українки пережив невелику нічну пожежу. Інцидент стався з 6 на 7 грудня через загоряння будівельних матеріалів, і суттєвої шкоди для будівлі не спричинив.

Вночі з 6 на 7 грудня у театрі російської драми сталося загоряння, у результаті чого приміщення наповнилося димом. Коли на виклик приїхали машини пожежної служби, пожежу було вже ліквідовано працівниками установи. У результаті пригоди ніхто з працівників не постраждав, тому медична допомога не знадобилася. На місце пригоди приїхали патрульна, слідчо-оперативна служба та швидка. Загалом для ліквідації пожежі було направлено десять машин спеціалізованої техніки.

За попередніми повідомленнями, причиною надзвичайної ситуації стали ремонт та будівельні роботи, що проводилися у нічний час. Місцем загоряння стала сцена театру, де на той момент проводилися роботи. Якісь з будівельних матеріалів, за попередніми даними, і стали джерелом загоряння. На цей момент приміщення вже повністю перевірено спеціалістами, які повідомили про відсутність загрози для будівлі театру та його працівників. Конкретні деталі справи будуть з’ясовані згодом, у процесі слідства.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео