Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Невідомі «замінували» львівський аеропорт

Невідомі «замінували» львівський аеропорт
167905 ПЕРЕГЛЯДІВ

8 грудня львівська поліція отримала повідомлення про ймовірне замінування аеропорту імені Данила Галицького. Для перевірки об’єкту його довелося закрити на кілька годин, з приміщення евакуювали всіх людей.

У суботу, 8 грудня, до служби охорони аеропорту ім. Данила Галицького подзвонили невідомі особи з повідомленням про замінування. Після того як цю інформацію було передано до національної поліції, об’єкт закрили для ретельної перевірки на наявність вибухівки. У процесі операції з будівлі аеропорту евакуювали близько 300 людей.

До перевірки аеропорту і прилеглої території були залучені всі профільні служби, однак після кількагодинних пошуків ніяких небезпечних механізмів чи речовин не знайшли. За результатами проведеної роботи у Національній поліції зауважили, що невдовзі буде вирішено питання відкриття кримінальної справи, оскільки особа того, хто дзвонив до охорони аеропорту, не встановлена.

За останній час подібний випадок у Львові – вже другий. 20 жовтня невідомі «мінували» залізничний вокзал. Тоді для проведення перевірки було евакуйовано близько 800 осіб.

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео