Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Погода може заблокувати роботу навчальних закладів

Погода може заблокувати роботу навчальних закладів
167915 ПЕРЕГЛЯДІВ

Найближчими днями столичні діти зможуть отримати незаплановані вихідні. Через непогоду у Києві можуть тимчасово закрити школи і дошкільні навчальні заклади. Про це попередили у міській адміністрації.

Під час брифінгу, що проходив у Київській міській адміністрації 12 грудня, повідомили про можливість тимчасового припинення роботи шкіл і дитячих садів через несприятливу погоду. Заступник голови КМДА повідомив, що за умови, якщо погодна ситуація не поліпшиться, у закладах освіти буде оголошено вихідний.

Як зазначив заступник голови КМДА Петро Пантелеймонов,остаточне рішення ще не прийняте. Однак, за інформацією синоптиків,наразі такий розвиток подій найвірогідніший.

Згідно з прогнозом синоптиків, снігопади триватимуть до п’ятниці. За попередніми очікуваннями, до того моменту висота сніжного покрову може сягнути більше 20 сантиметрів.

Погіршення погодних умов спостерігаються у значній частині України: від надмірних опадів та шквальних поривів вітру страждають усі центральні та північні області країни. Синоптики вже оголосили штормове попередження. Через снігопади на дорогах можливе порушення транспортного руху, тому водіїв закликають бути обережними.

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео