Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Києві «замінували» залізничний вокзал

У Києві «замінували» залізничний вокзал
28728 ПЕРЕГЛЯДІВ

20 квітня невідомі повідомили поліцію про замінування залізничного вокзалу у столиці. Правоохоронні органи відреагували за існуючим порядком: усі громадяни були евакуйовані з приміщення, а територія була ретельно перевірена. За результатами перевірки вибухівки не було знайдено.

Близько 4 години вечора 20 квітня до відділення столичної поліції надійшов дзвінок про замінування вокзалу у Києві. Про це повідомили у відділі комунікації столичної поліції. За вказаним об’єктом одразу виїхали відповідні службі.

Згідно порядку, встановленому законом, вокзал перевірили вибухотехніки і кінологи. Спеціалісти дослідили будівлю залізничного вокзалу і прилеглу територію. Під час проведення перевірки 950 громадян були евакуйовані до того моменту, поки експерти не встановили точну відсутність вибухонебезпечних речовин. Загалом з території вокзалу евакуювали близько 950 осіб.

Остаточним висновком вибухотехнічної та кінологічної служб стала відсутність жодних небезпечних речовин або предметів. У результаті розслідування цієї ситуації стало відомо, що «пожартував» про замінування житель Київської області, що перебував у нетверезому стані. Наразі обставини з’ясовують працівники поліції.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео