Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Чи вийдуть українці на третій Майдан?

Чи вийдуть українці на третій Майдан?
244220 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Політолог Володимир Фесенко висловив власну думку стосовно ймовірності третього Майдану в Україні. В теорії, за його словами, Майдан цілком можливий, ось тільки тотальна недовіра та розчарування українців у владі відіграють гальмівну роль у його виникненні.
     Фесенко пояснив, що сьогоднішня ситуація в суспільстві, коли більше 60% громадян не довіряють жодному політичному лідеру, а відтак не бачать кращої альтернативи, навіює великі сумніви щодо виникнення нового Майдану. Наразі, основним незадоволенням для всіх громадян є збільшення тарифів за комунальні послуги, що на думку політолога скоріше відобразиться масовими заборгованостями, аніж виходом людей на вулиці. Окрім того, Фесенко додав, що початок нового Майдану був більш ймовірним після обвалу гривні у 2015 році, чи на рік раніше, під час значних військових поразок на Донбасі. Українці чудово усвідомлюють, що Майдан не дає гарантії на зміни до кращого та веде за собою руйнівні наслідки.
     Експерт зазначив, що утворення третього Майдану з відсутнім політичним лідером та зняття з його допомогою теперішньої влади призведе до цілковитого безвладдя, що значною мірою ускладнить сьогоднішню ситуацію.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео