Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Перші коментарі Коломойського стосовно націоналізації «ПриватБанку»

Перші коментарі Коломойського стосовно націоналізації «ПриватБанку»
27293 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Бізнесмен Ігор Коломойський, який раніше був співвласником «ПриватБанку», надав перші коментарі стосовно націоналізації банку.
     Насамперед, Коломойський виявляє вдячність Гройсману та Кабміну за те, що вони погодились прийняти «ПриватБанк» на державний баланс. З таким зверненням співвласники банку звернулись до Кабінету Міністрів після загострення паніки з боку клієнтів. На думку Коломойського, відмова Кабміну від передачі «ПриватБанку» державі могла спровокувати обвал фінансової системи України.
     Окрім того, Ігор Коломойський заявив, що причиною того, що відбулось із «ПриватБанком» є ніщо інше як тиск з боку НБУ. На його думку, Нацбанк навмисно залучав всеможливі штучні способи зниження капіталізації банку в той період, коли регулятор навпаки мав б допомогти банку. Колишній співвласник висловив свою думку й стосовно фінансової діри в розмірі 150 млрд грн, яку зараз всі гучно обговорюють. На його думку, ці цифри з'явились внаслідок навмисної зміни облікової політики Національним Банком України.
     Коломойський запевнив, що приймаючи будь-які рішення стосовно банку, насамперед думав про можливі наслідки для клієнтів і задоволений, що жоден із них не постраждав.
     Нагадаємо, 21 грудня «ПриватБанк» перейшов у офіційну власність держави.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео