Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Про вбивство Шеремета нарешті заговорили

Про вбивство Шеремета нарешті заговорили
54530 ПЕРЕГЛЯДІВ

Тривалий час суспільство не чуло жодної нової інформації по справі відомого журналіста та ведучого Павла Шеремета. Щоправда на сьогодні так і не озвучили нікого, хто міг підпадати під підозру у вбивстві.

За словами заступника голови Нацполіції України Олександра Вакуленка, українські правоохоронці звернулися до 14 країн, аби ті допомогли розслідувати цю загадкову справу. Вакуленко запевнив, що наразі МВС чекає на важливу інформацію, яку можуть надати іноземні правоохоронні органи, що може вивести на правильний шлях.

Щоправда точнішої інформації стосовно особи, якою цікавиться слідство чи ймовірних зачіпок, заступник голови Нацполіції не повідомив. Мовляв, не має права.

Лише заявив, що до розслідування задіяні експерти з Федеративної розвідки США. Вони досліджували певні об'єкти, пов'язані з вибухівкою, яка була прикріплена до автівки цивільної дружини загиблого, та проводили необхідні додаткові експертизи. Пан Вакуленко наголошує, що саме висновки по експертизі й дозволили слідству просуватися далі.

Щодо осіб, які можуть мати причетність до вбивства Павла Шеремета, то Вакуленко відмовився розкривати їхні імена, проте підкреслив, що у слідства є інформація стосовно замовників та виконавців справи.

Наостанок додамо, що однієї з версій, яку вивчає слідство, є замовлення з Кремля. Таку інформацію повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков. Також він наголосив, що вбивство носило замовний характер.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео