Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Російські військові навчання на півострові відбуваються всупереч міжнародному праву

Російські військові навчання на півострові відбуваються всупереч міжнародному праву
245329 ПЕРЕГЛЯДІВ

Таку думку висловив прес-офіцер Генерального штабу України Владислав Селезньов. Він певен, що Кремль немає жодних уповноважень проводити чи то військові навчання, чи то операції в окупованому Криму.

Також пан Селезньов зазначив, що у Генеральному штабі ретельно стежать за діяльністю Росії на півострові. Основна причина того, що Україна слідкує за діями окупантів пов'язана з тим, що бойова стрільба проходить на тимчасово окупованій українській території й в них задіяна чимала кількість російських повітряно-десантних військ, підкреслює прес-офіцер Генштабу.

Він зауважив, що військові аналітики здійснюють аналіз даних та ймовірний ризик з боку російських дій на півострові. Після чого Генштаб корегує військову підготовку бійців Збройних Сил України.

Зазначимо, наприкінці березня 2017 року з'явилася інформація про те, що у Криму на одному з місцевих полігонів російські повітряно-військові десантні підрозділи проводять спеціальні навчання. У МЗС РФ заявили, що ці дії відбуваються кожного року згідно з планом бойової підготовки аеромобільних військ. До навчань задіяні понад дві тисячі десантників.

Наостанок додамо, за інформацією члену Меджлісу кримських татар, з моменту анексії Криму зафіксовано близько 500 замахів на життя представників ЗМІ. Він певен, окупаційна влада робить усе можливе, аби припинити, або ж повністю підпорядкувати собі журналістів. Через тиск наразі припинили свою діяльність близько 80% засобів масової інформації.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео