Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

​У Сомалі пролунали вибухи

​У Сомалі пролунали вибухи
82629 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Сомалі стався теракт. Є жертви. Таку інформацію повідомляють іноземні ЗМІ.

За їхніми даними, близько 20 людей померло опісля двох вибухів, які сталися в серці країни – Могадішо. Трагічний випадок сталася у суботу цього року. Переважна більшість загиблих – місцеві правоохоронці. Також помер і сомалійський нардеп.

Як відомо, інцидент вчинив смертник, який врізався на авто у ворота готелю в Сомалі, що знаходиться неподалік від дворця Президента країни. Після чого терорист увів у дію пояс смертника.

Як тільки пролунав перший вибух, до будівлі увірвалися озброєні люди у масках. Поліція та зловмисники розпочали обстрілювати один одного. Тим часом у готелі у своєрідну пастку потрапило двадцятеро людей. Крім мирних жителів, там також були представники місцевого уряду.

Двох нападників застрелила поліція. За даними поліції, зловмисників було щонайменше п’ятеро. Після нападу прогримів черговий вибух. Цього разу здетонувала вибухівка під авто, що знаходилося біля того ж готелю.

Пізніше у мережі з’явилося відео, в якому представники терористичної організації «Аш-Шабаб», що мають відносини з ісламістами, зізналися, що саме вони організували цей теракт.

Як відомо готель, біля якого трапився вибух, належить міністру національної безпеки Сомалі. 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео