Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Голова УПЦ закликав розповідати правду про російську агресію

Голова УПЦ закликав розповідати правду про російську агресію
197081 ПЕРЕГЛЯДІВ

Митрополит Епіфаній, який очолює українську помісну православну церкву, закликав розповідати всьому світу правду про Росію. Тільки так, за словами голови УПЦ, можна протистояти інформаційній війні, що ведеться країною-агресором для досягнення своєї мети – отримання контролю над Україною.

Митрополит Епіфаній, голова Української православної церкви, поділився власними міркуваннями у Твіттері. Очільник УПЦ розповів про участь представників духовності у боротьбі проти Росії, що веде гібридну війну проти нашої держави. Як повідомив Епіфаній, помісна церква щоденно робить посильний внесок у перемогу України над агресором, воздаючи молитви і проводячи бесіди з захисниками держави. За словами митрополита, ворог використовує проти українців не лише зброю, але й потужні інформаційні засоби, у тому числі пропаганду і брехню. Тому всі українці мають об’єднатися задля захисту своєї землі.

Головним інструментом боротьби, за словами митрополита, має стати правда. Необхідно розповісти світу правду про російського агресора і об’єднатися, щоб попередити розпалювання нового конфлікту. Поширювати правдиву інформацію і разом протистояти агресії закликає церква громадян незалежно від віросповідання.

 

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео