Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На Вінниччині Церква Християн Віри євангельської відкрила Дім Милосердя

На Вінниччині Церква Християн Віри євангельської відкрила Дім Милосердя
138384 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дім Милосердя «Віфезда» почав діяти у с. Вінницькі Хутори. Заклад підпорядкований церковній громаді об’єднаної євангельських християн. Ініціатори проекту мали на меті створити комфортне тимчасове помешкання для людей, які стали жертвами складних життєвих обставин.

У діалозі з журналістами директор Дому Милосердя Ярослав Сімашко розповів, що будинок закладу розрахований на 40 ліжко-місць. Наразі там перебувають 27 мешканців. Заклад розрахований на розміщення лише осіб чоловічої статті. Серед постояльців притулку переважають колишні арештанти, безпритульні чоловіки та особи, які постраждали від насильства у родинному колі.

Жильці закладу «Віфезда» мають змогу безкоштовно харчувати і отримувати фаховий супровід юристів для відновлення втрачених документів. Працівники Дому Милосердя супроводжують підопічних у медичні заклади та у інші інстанції за потреби.

Наразі притулок діє завдяки благодійним пожертвам вірян Церкви. Мешканці Дому Милосердя з допомогою небайдужих людей звикають до роботи, відновлюють здорові сімейні стосунки, вивчають Боже Слово і поступово адаптуються до влиття в суспільство.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео