Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

День клубу "Дзюдо 80" в аквапарке

День клубу "Дзюдо 80" в аквапарке
19931 ПЕРЕГЛЯДІВ

Спортивний клуб «Дзюдо-80» відомий успіхами своїх спортсменів і тренерів далеко за межами
нашої країни. За роки існування клубу тут підготовлено сотні спортсменів високого рівня. Не перерахувати, скільки хлопчиків і дівчаток отримали путівку в життя і стали справжніми громадянами своєї країни - і це, мабуть, найголовніший здобуток клубу. Вже не вперше свій клубний день спортсмени, тренери і юні вихованці «Дзюдо -80» проводять у Дніпровському аквапарку, завдяки меценатам з
Міжнародного благодійного фонду Олександра Петровського «Солідарність».
На клубному святі не буває без почесних гостей. У даному випадку - це справжні друзі клубу. Архієпископ Дніпропетровський і Криворізький Владика Симеон освятив усіх присутніх і благословив на добрі справи.
Віцепрезидентка Міжнародного благодійного фонду «Солідарність» Яна Іванілова, яка постійно опікується справами вихованців клубу, як і завжди прийшла на свято не с пустими руками. Кращі спортсмени клубу «Дзюдо- 80»: Ігор Басанець, Михайло Шаповалов, Маргарита Бєлкова, Софія Бординських, Роман Березюк, Ростислав Бережний, Ілля Клименко, Руслана Перехрест - одержали від фонду значну матеріальну винагороду. Маргарита Бєлкова одержала також посвідчення Майстра спорту України, а один з провідних тренерів клубу, чемпіон Радянського Союзу, Микола Катриченко одержав посвідчення Заслуженого тренера України.

Автор: МБФС админ

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео