Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 20 вересня 2021 року

389450 ПЕРЕГЛЯДІВ

Слава Україні!

Упродовж минулої доби, 19 вересня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил була контрольованою.

Інтенсивність бойових дій на лінії зіткнення порівняно з попередньою добою зросла.

Збройні формування Російської Федерації 8 разів порушили режим припинення вогню, з них 2 рази із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. 

Напружена обстановка спостерігалась в районі населеного пункту НОВОЗВАНІВКА, який противник обстрілював тричі, застосувуючи станкові протитанкові гранатомети та міномети калібру 82 мм.

Поблизу МАЙОРСЬКА російські окупанти вели турбуючий вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, намагаючись спровокувати відповідь наших воїнів.

В напрямку ЛУГАНСЬКОГО та НОВОЛУГАНСЬКОГО ворог здійснював прицільні обстріли із станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Біля ОРІХОВОГО найманці використали автоматичні станкові гранатомети та стрілецьку зброю.

Крім того, на Донеччині зафіксовано застосування ворожого безпілотника типу  «Квадрокоптер», за допомогою якого російсько-окупаційні війська скинули ВОГ-17 поблизу ТАЛАКІВКИ. 

Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав осколкові поранення. Йому було надано невідкладну домедичну допомогу та евакуйовано до шпиталю. Стан здоров’я воїна – задовільний.

Українські захисники вели активну оборону та подавляли вогневі засоби противника, застосовуючи дозволене Мінськими домовленостями озброєння. 

Завдяки зусиллям наших воїнів ворог не досяг своїх руйнівних цілей. Рубежі українських підрозділів залишилися незмінними.

Протягом поточної доби, 20 вересня, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

Підрозділи Об’єднаних сил продовжують контролювати ситуацію і виконувати завдання з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації. 

ПІДСУМКИ ЗА МИНУЛУ ДОБУ

У районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони.

Впродовж доби підрозділами поліції зведених загонів перевірено 3540 транспортних засобів, 4200 осіб, з яких 4120 по Інформаційному центру. До територіальних підрозділів на причетність до Збройних формувань Російської федерації та її найманців доставлялись 3 особи. Виявлено 39 адміністративних правопорушення.

За вказаний період поліцейськими розкрито 13 злочинів.

Минулої доби через контрольний пункт в'їзду-виїзду «Станиця Луганська»  на тимчасово окуповану територію України прослідувало 1069  осіб, на підконтрольну Україні територію прибуло 1184 особи. 

Разом до перемоги!

Слава Україні!

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео