Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Як працює Єдиний реєстр боржників?

Як працює Єдиний реєстр боржників?
316118 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Україні тривають карантинні обмеження, відтак піклуючись про здоров`я громадян нагадуємо, що перевірити наявність чи відсутність боргових зобов’язань можна не виходячи із дому через Єдиний Реєстр боржників. Щоб уникнути неприємних несподіванок це можна зробити всього у кілька кліків.
Пошук ведеться за прізвищем, ім’ям, по батькові боржника, реєстраційним номером облікової картки платника податків, датою його народження та категорією стягнення.
Вартість послуги – безкоштовна.
Перевірити інформацію можна за посиланням: https://bit.ly/3pnqc9g
Єдиний реєстр боржників- це онлайн база даних про боржників, що ведеться з метою оприлюднення в режимі реального часу інформації про невиконані майнові зобов’язання боржників для запобігання відчуженню боржниками майна.
У сформованому документі можна побачите, ким було видано документ, дані виконавця, номер виконавчого провадження та категорію стягнення.
Важливо: відомості стосовно боржника виключаються з Реєстру одночасно з винесенням постанови про закінчення виконавчого провадження чи в день встановлення виконавцем факту відсутності заборгованості за виконавчими документами про стягнення періодичних платежів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео