Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Ірина Білик випустила нове відео на один зі своїх треків

Ірина Білик випустила нове відео на один зі своїх треків
437342 ПЕРЕГЛЯДІВ

У кінці року дійсно складається враження, що артисти розпочали своєрідні музичні перегони. Кількість релізів пісень, кліпів та навіть альбомів зростає дуже помітно. Ірина Білик вирішила не відставати від своїх зіркових колег і також випустила музичне відео.

Ірину Білик по праву називають примадонною українського шоу-бізнесу. Фактично, вона стояла біля його витоків. Перші музичні фестивалі, же брала участь Україна, тури, музичні відео, що стало популярними – все це зробила вона. Людина, яка насправді з музикою пов'язана з самого дитинства. І яка фактично стала українським аналогом Мадонни, адже за своїм стилем та навіть зовні вони трохи схожі. Здебільшого пісні Білик пишуться нею самою, в цьому криється їх відвертість. В музику співачка вкладає свою душу та емоції.  І завдяки цьому вона має вже 12 студійних альбомів та чисельні кліпи. І новенький випустила днями.

Нова відеоробота створена на пісню "Мне так нравится". Пісня написана російською.  Щобільше, авторкою є не сама Білик, а Олена Мельник, з якою співачка вже співпрацювала. Це пісня про кохання. Про таке, яким воно повинно бути. І, здається, Білик знає, про що говорить, адже насправді відносин у неї було чимало, що називати справжнім коханням вона може говорити впевнено.

Для знімання співачка залучила молодого українського режисера та кліпмейкера Германа Ненова. Він вже працював з нею над іншим її відео, тоді вийшла дуже плідна співпраця. Ось і цього разу Білик вирішила створити новинку саме з ним, її підкупила увага до деталей та працелюбність режисера.

Кліп вийшов достатньо яскравим. Це й не дивно, адже змінити сім образів та дві локації для одного відео – це немало. Зі слів співачки, частина роботи була досить складною, окрім павільйону вони знімали на даху універмагу "Україна", де було дуже холодно. І показати задумані емоції було складно в таких умовах. Але вона справилася.

Як говорить режисер відео, у цьому кліпі однією із головних ідей є те, що жінок потрібно робити щасливими, дивувати та радувати їх. Адже подарунки – це також прояв любові. І співачка повністю погоджується з ним.

А чи сподобається кліп аудиторії – покаже час. Наразі відео вже можна подивитися на відеохостингу YouTube.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео