Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Дніпрі сталася смертельна аварія через слизьку дорогу

У Дніпрі сталася смертельна аварія через слизьку дорогу
363567 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже неодноразово ставалися трагедії, до яких фактично призводить недбалість водіїв, адже вони просто забувають замінити літню гуму на зимову. І через непередбачувані погодні умови стаються аварії. Нерідко навіть зі смертельним фіналом.

Трагедія сталася вночі, конкретно – близько двох годин ночі. Дорога була майже пуста й можливо саме це врятувало від більшої кількості жертв. На в'їзді на Новий міст автомобіль не зміг здійснити маневр правильно та перекинувся.

Відомо, що водієм був 36-річний чоловік. Він вже не перший рік за кермом, але тепер йому надовго запам'ятається те, що потрібно вчасно переходити на правильний вид покриття для шин. Вночі було слизько. А поворот був досить-таки крутим. Водій фактично просто не зміг втримати керування і на достатньо великій швидкості він влетів у відбійник, в ході чого ще й перевернувся.

Одній із пасажирок можна сказати пощастило. Під час дорожньо-транспортної пригоди 18-річна дівчина просто випала з авто. Інша ж пасажирка, 19-річна дівчина загинула на місці внаслідок отриманих травм. Постраждав і сам водій. Його довелося буквально вирізати з авто. Тих, хто вижив, доправили до лікарні.

Найбільш вірогідними причинами трагедії визнають саме збіг обставин – слизьку дорогу та лису гуму. Україні немає регулювання щодо цього, а можливо це могло б уберегти від великої кількості аварій.

Наразі відомо що постраждалі знаходяться у лікувальних закладах. Про їх стан нічого не повідомляють. Обставини та деталі аварії з'ясовують.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео