Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Чи є безпечним паління електронних сигарет? Думка лікарів по цьому приводу:

Чи є безпечним паління електронних сигарет? Думка лікарів по цьому приводу:
233467 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зараз ми часто чуємо про те звичайні цигарки надзвичайно шкідливі, і цей факт є загальновідомим. Проте всі чомусь умовчують про такі ж самі небезпечні наслідки електронних тютюнових виробів.

 

Взагалі то в суспільстві існує думка нав’язана тютюновими компаніями-виробниками, що електроні сигарети більш безпечні за звичайні та є “гарною” їх заміною. Особливо під величезний вплив цієї маніпуляції потрапляють підлітки, адже сучасна реклама з крутими блогерами додає привабливості цим виробам, і неповнолітні діти починають думати, що куріння цих цигарок — це класно. За результатами анкетування людей, 37% з них вважають, що елеронні сигарети допомагають кинути палити взагалі, відмовившись від звичайних.

 

Але як зазначають лікарі-експерти ця інформація не є правдивою, тому що корисних, безпечних для здоров’я сигарет не існує. Вони всі несуть певний шкідливий вплив на наш організм. Також відповідно до офіційної інформації від професійних лікарів елеронні цигарки навпаки збільшують цю залежність від паління.

 

Тому, звісно потрібно завадити величезним тютюновим корпораціям заволодіти світом та примусити бажати всіх курити їхні цигарки. Необхідно боротися з цією залежністю правильними методами без шкоди для здоров’я та намагатися виховувати в дітях негативну думку про палання, адже це завдає великої небезпеки для здоров’я в майбутньому. Бережіть своє здоров’я з молоду.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео