Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Бійці артилерійського дивізіону та роти ПТРК 115-тої бригади ЗСУ знищують окупантів на сході країни

190544 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже понад рік наші бійці активно протидіють ворогу. Ще з того часу наші герої стали на захист Батьківщини, не даючи можливості окупанту завершити свої плани, та щодня нищать ворога, ризикуючи власним здоров’ям та життям.

 В рядах незламних, щодня дивлячись в очі небезпеці, бійці 115-тої бригади Збройних Сил України, перебуваючи у самих небезпечних точках фронту, дають відсіч непроханим гостям, вказуючи їм дорогу до пекла. Саме артилерія – точна, сильна та безжальна, кожної миті чатує на окупантів, залякуючи тих та миттєво нищачи. 

 Про наших артилеристів фронтом ширяться легенди й не тільки нашою стороною. Окупанти люто ненавидять наших героїв, адже ті справжні майстри своєї справи, бо чітко та ідеально доводять усе до кінця. Вони безстрашні, завжди готові до виконання будь-яких завдань, адже правда на їх стороні, вони на своїй землі, у своїй країні.

 Робота артилерії – це єдиний командний механізм, де усі виконують своє завдання і роблять все більш ніж ідеально. Знайти ціль, вказати координати, підготувати зброю, знищити ворога. Ця робота по справжньому пекельна і гучна, варто робити все швидко і пам’ятати, що у ворога також є очі. Але, як би тяжко не було, наші хлопці знають, що вони роблять і як саме.

Слава нашим непереможним героям, перемога обов’язково буде за нами!

Теги: 115 бригада ЗСУ, Вірю в ЗСУ

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео