Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

4 ЗАГРОЗИ ДЛЯ ТИХ, ХТО СВЯТКУЄ ХЕЛЛОВІН, ОПИСАНИХ В БІБЛІЇ

4 ЗАГРОЗИ ДЛЯ ТИХ,  ХТО СВЯТКУЄ ХЕЛЛОВІН, ОПИСАНИХ В БІБЛІЇ
227129 ПЕРЕГЛЯДІВ

Здавалося б, нешкідливий свято з переодяганнями, прикрасами і веселощами. Але не один обряд, переданий нам пращурами не проходить ними просто так. Загравання з темними силами, страшні наряди і не близькі християнству традиції - це не просто розвага. Кожне таке свято може принести серйозний відбиток в життя людини і його сім'ї. Ми знайшли 4 реальних загроз, які можуть нести святкування Хеллоуїна.

1. Позбавлення Божої підтримки

Хеллоуїн - небезпечний сатанинський свято, яке не слід відзначати. Всі ці костюми, що зображають духів, відьом, скелети, демонів і т.д., лише звеличують бісів і демонів. Хеллоуїн - святкування того, що Біблія категорично засуджує і забороняє.

У Біблії написано: «Нехай не знайдеться між тобою такий, хто переводить свого сина чи дочку свою через огонь, віщун, ворожбит, і хто чарівник, і хто чорнокнижник, що викликає духів, чарівник і хто викликає духа померлого; Бо гидота для Господа кожен, хто чинить таке, і через ті гидоти Господь, Бог твій виганяє їх перед тобою ... (Втор. 18: 10-12);

Бути вигнаним від імені Господа, одне з найстрашніших покарань в Біблії. Адже без Божої підтримки у людини немає більше ні надії, ні захисту, ні опори.

2. Осквернення

Коли християни долучаються до язичницьких свят і починають переодягатися в костюми бісів, вони мимоволі підтримують традиції спілкування з нечистою. Такий обряд має кілька пояснень, одне з яких претендує на християнське. Начебто в цей день духи померлих спускатися на Землю і в їх пам'ять або щоб замаскуватися від їх можливого гніву люди переодягаються в різні костюми.

Але в Біблії написано, що подібна комунікація з померлими опоганює: «Не звертайтесь до духів померлих та до ворожбитів, і не доводьте себе до опоганення ними. Я Господь, Бог ваш. »(Лев. 19:31)

3. Боже неприйняття

Для Бога важливо і наш внутрішній стан, і то як ми висловлюємо його зовні. Бути дитям Господа це велика честь, яка зобов'язує до певних дествиях і вчинків. Святе Письмо говорить: «Бо ви храм Бога живого, як сказав Бог: вселюсь в них і буду ходити [в них]; і буду їм Богом, а вони будуть Моїм народом. Вийдіть з-поміж них і відлучіться, каже Господь, і не торкайтесь нечистого, і Я прийму вас. "(2-е Кор. 6: 16-17) Бог приймає тих, хто слідує за Ним і слухає Його слова

4. Протиставлення себе Богу

У Біблії написано: "Не можете пити чаші Господньої та чаші демонської; не можете бути спільниками Господнього столу й столу бісівської. Невже ми дратуватимем Господа? Хіба ми потужніші за Нього? "(1-е Кор 10:21). Хіба святкування Хеллоуїна не можна віднести до слів «пити чашу бісівську» Досить подивитися на зовнішні атрибути цього свята і все стає зрозуміло. Давайте не будемо дратувати Господа, ми не сильніше Його!

Ольга Мацканич, пресс-центр Global Christian Support

Теги: загроза,хелоуїн,біблія,позбавлення божої підтримки,господь бог,ісус христос,божа матір,надія,ваша надія,олексюк федір,бог,господь,осквернення,християни,духи,земля,бог ваш,молитва,сповідь,протиставлення себе богу,бісовська чаша

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео