• Про нас
  • Контакти
  • Увійти/Зареєструватись
  • Укр
    • Укр
    • Рус
    • En

Unt

ІНФОРМАЦІЙНЕ АГЕНТСТВО УНТ
UNT NEWS AGENCY

  • ГОЛОВНА
  • УКРАЇНА
  • РЕГІОНИ
  • СВІТ
  • ВІЙНА
  • ПОЛІТИКА
  • КОРУПЦІЯ
  • КРИМІНАЛ
  • СУСПІЛЬСТВО
  • АНАЛІТИКА
  • ПРОЕКТИ
  1. Головна
  2. Новини
  3. Новини України та світу
  4. Доставка суші Дніпро: Гарячі роли та особливості їх приготування
Доставка суші Дніпро: Гарячі роли та особливості їх приготування
  • admin.tselishev
  • 18 листопада 2019, 12:02
  • 237271

ВІДКРИТИ ПЕРЕЛІК САЙТІВ ЯКІ ОПУБЛІКУВАЛИ ДАНИЙ МАТЕРІАЛ:

УНТ - Інформаційне Агентство Головне в Україні
Національний комітет по боротьбі з корупцією
УКРАЇНА ІНФОРМ Інформаційне Агентство
Dnipro Inform
Всеукраїнська профспілка юристів
ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ
Одеса Інформ Новини України Новости Украины
Тернопіль Інформ Новини України Новости Украины
Запоріжжя Інформ Новини України Новости Украины
Рівне Інформ Новини України Новости Украины
Черкаси Інформ Новини України Новости Украины
Львів Інформ Новини України Новости Украины
Волинь Інформ Новини України Новости Украины
Полтава Інформ Новини України Новости Украины
Чернігів Інформ Новини України Новости Украины
Херсон Інформ Новини України Новости Украины
Миколаїв Інформ Новини України Новости Украины
Харків Інформ Новини України Новости Украины
Житомир Інформ Новини України Новости Украины
PROVEO STAR - ПРОВЕОСТАР — рідке мінеральне добриво для листового живлення рослин
Головний портал про відпочинок у Києві

Доставка суші Дніпро: Гарячі роли та особливості їх приготування

Серед великого різноманіття суш та ролів існують також гарячі роли. Гарячі роли – це один із різновидів популярної японської страви. Від традиційної страви їх відрізняє кілька особливостей:

У першу чергу це температурна обробка. Їх температура повинна бути не нижче 65 градусів. Ще одною особливістю цих ролів є те, що їх не вживають із соєвим соусом, а тільки з васабі та імбирем.

Для приготування використовують відварний спеціальний рис для суші поєднаний з кисло-солодким соусом, листи норі та різноманітні начинки у вигляді риби, краба та овочей. Все це завертають у рулет круглої,  квадратної або трикутної форми й занурюють у кляр після чого обсмажують. Для того щоб страва не була занадто жирною потрібно її викласти на паперовий рушник.

Також цю страву готують й без кляру, але для цього замість норі використовують рисовий папір «харумакі».

Одним із різновидів гарячих ролів є запечені. Для їх приготування професійні сушисти готують спецальний соус на основі майонезу, твердого сиру та кропу у який потім занурюють роли. Після чого їх запікають у печі 5-7 хвилин.

 

Автор: admin.tselishev

Важливе

    • 27.08.2025

    Бездіяльність Гостомельської військової адміністрації: журналісти звернулися до Президента і КОВА

    • 23.10.2025

    СБУ заочно повідомила про підозру шістьом колаборантам, які керують окупаційними адміністраціями на Луганщині

    • 22.10.2025

    Воїни 23 ОМБр на змаганнях з кросфіту: короткий відеозвіт

    • 22.10.2025

    Рота РЕБ 23 ОМБр збирає на автомобіль. Потрібно 400 000 грн

    • 22.10.2025

    Вибухові перегони – робота батальйону «Жнець» 23 ОМБр

Мої відео
Рекомендовані
${ video.source.title }

Відео відсутнє