• Про нас
  • Контакти
  • Увійти/Зареєструватись
  • Укр
    • Укр
    • Рус
    • En

Unt

ІНФОРМАЦІЙНЕ АГЕНТСТВО УНТ
UNT NEWS AGENCY

  • ГОЛОВНА
  • УКРАЇНА
  • РЕГІОНИ
  • СВІТ
  • ВІЙНА
  • ПОЛІТИКА
  • КОРУПЦІЯ
  • КРИМІНАЛ
  • СУСПІЛЬСТВО
  • АНАЛІТИКА
  • ПРОЕКТИ
  1. Головна
  2. Новини
  3. Новини України та світу
  4. Доставка піци Дніпро: Приготування тонкої справжньої Італійської піци
Доставка піци Дніпро: Приготування тонкої справжньої Італійської піци
  • admin.tselishev
  • 18 листопада 2019, 15:16
  • 208282

Доставка піци Дніпро: Приготування тонкої справжньої Італійської піци

Як приготувати тонку справжню піцу яку ми так любимо замовляти у ресторані задають питання багато господинь. В першу чергу все залежить від тіста. У ресторанній воно тонке та хрустке з красивою золотавою скоринкою, а в домашній, навпаки – пишне, товсте та високе не схоже на піцу.

Простий рецепт тонкої піци. Для того щоб досягти бажаного результату – тонке, хрустке тісто дуже важливо дотримуватися рецептури та технології розказування тіста. Класичне тісто для піци завжди готується на дріжджах.

Для того щоб отримати тісто слід приготувати опару - в глибоку миску налийте теплої води, додайте цукор, сіль, дріжджі й одну столову ложку борошна. Перемішайте все так щоб не було комочків та залишите на 10-15 хвилин опарі настоятись. Після чого можна замішувати тісто для майбутньої піци. В окремій мисці потрібно змішати борошно, що залишилося додати сіль, оливкову або соняшникову олію, а також влити приготовлену опару та замісити тісто. Ідеальне тісто для тонкої піци повинно бути пластичним та добре відставати від рук, але при цьому не рватися, тоді піца вийде такою, як потрібно.

Після того як тісто готове, настає найважливіший етап - розкачати його тому що тонке тісто – це правильно розкатане тісто. Саме тому професійні пицайола розкочують тісто не качалкою, а розтягують його прокручуючи багато разів на руках. Так основа для піци виходить тонкою по середині з товстими краями. Але, звичайно ж, можна використовувати і звичну для нас качалку.

Після того, як тісто готове можна починати наповнювати піцу улюбленою начинкою. Після чого потрібно тільки приготувати піцу.  Всього лише 10-12 хвилин при температурі 250 градусів і все найкраща італійська піца готова.

Важливе

    • Україна
    • 12.07.2025

    Адвокат Литвиненко - агент ?

    • Російське вторгнення в Україну
    • 31.10.2024

    Як правильно охолодити і подати шампанське для вашої вечірки?

    • Російське вторгнення в Україну
    • 28.07.2024

    Судитимуть чотирьох ворожих пропагандистів з Луганщини

    • Російське вторгнення в Україну
    • 28.05.2024

    Повідомлено про підозру псевдозаступнику окупаційної адміністрації Світлодарська

    • Російське вторгнення в Україну
    • 27.05.2024

    Олександр Приймак! Його партнер Володимир Носов має бізнес в Криму і співпрацюють з компаніями Жеваго, Міттала та Круця

Мої відео
Рекомендовані
${ video.source.title }

Відео відсутнє