Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Петровський Олександр Володимирович: Безкоштовні та корисні курси для жителів Дніпра

Петровський Олександр Володимирович: Безкоштовні та корисні курси для жителів Дніпра
28138 ПЕРЕГЛЯДІВ

Метою духовно-культурного центру «Українське подвір'я», який знаходиться на території Дніпровської Єпархії, є розвиток духовного та патріотичного мислення у дітей. Також у центрі активно розвивається дозвілля й для дорослих.

Предмети розраховані таким чином, що обов’язково будуть корисними у житті. Для дітей – це заняття про безпеку, а дорослих вчать відповідальному батьківству.  Різноманітні християнські предмети та уроки вступної англійської є спільними для обох поколінь. Викладачі центру є майстрами своєї справи – заняття про безпеку веде Ганна Карпеченкова, яка є досвідченою правоохоронницею. На цих курсах дітвора дізнається про правила дорожнього руху, поводження з незнайомими людьми та безпеку на вулиці, такий предмет підійде навіть для 5-ти річної малечі.

Уроки доброти проводить Яна Іванілова – віце-президентка Міжнародного благодійного фонду Олександра Петровського «Солідарність». На цих заняттях учні будуть вчитись працювати над своїми вчинками та почуттями.

Духовно-культурний центр «Українське подвір'я» вдячний меценатові Олександру Петровському за можливість надавати безцінні знання абсолютно безкоштовно.

Теги: Петровский Александр Владимирович,Петровський Олександр Володимирович,Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»,Олександр Петровський,Томос,Дніпро

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео