Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На Донеччині поліцейські посилили заходи безпеки у прифронтових населених пунктах

38726 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відпрацювання пройшло на території Курахового, Мар’їнки, Красногорівки та було проведене силами співробітників Національної поліції та поліцейських, що входять до складу Об’єднаних сил.

Спецзаходи проходили вчора, 20 березня. В них були задіяні співробітники поліції Волновахи та підпорядкованих підрозділів, працівники Головного управління поліції Донеччини, Управління патрульної поліції та поліцейські, що входять до складу операції Об’єднаних сил.

Мета відпрацювання - попередження та розкриття злочинів, виявлення антигромадського елементу, стабілізація оперативної обстановки та забезпечення охорони публічної безпеки та порядку.

Так, під час заходів поліцейські встановили двох громадян, причетних до незаконних збройних формувань, двічі вилучили наркотичні речовини та викрили громадянина, який зберігав патрони до автомата Калашникова.

За час відпрацювання правоохоронці розкрили 5 крадіжок, зокрема викрадення майна та каналізаційних люків. Було встановлено місцезнаходження чоловіка, що знаходився у розшуку.

Відносно порушників Правил дорожнього руху були складені 4 адміністративні протоколи. Крім того, поліцейські виявили водія, який перевозив вугілля без документів, та чоловіка, який порушив порядок здійснення операцій з металобрухтом.

Також поліцейські провели роз’яснювальну роботу серед населення щодо профілактичних заходів поширення коронавірусу.

 

Відділ комунікації поліції

Донецькій області

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео