Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

«Козятин навколо»: в місті стартує фотоконкурс

«Козятин навколо»: в місті стартує фотоконкурс
170663 ПЕРЕГЛЯДІВ

30 квітня 2020 року в місті стартує фотоконкурс «Козятин навколо».

До участі у конкурсі запрошуються всі, хто захоплюються фотографією і хочуть, щоб їх роботи побачили та оцінили козятинчани. Кінцева мета фотоконкурсу – створити календар на 2021 рік.

Обов’язкова умова конкурсу – роботи будуть оцінюватися в чотирьох категоріях: «Весна», «Літо», «Осінь», «Зима». На фотографіях обов’язково мають бути присутні елементи міської інфраструктури. Тобто там має бути видно споруди, будинки, вулиці, які ідентифікують з нашим містом.

Термін проведення конкурсу -  надсилати світлини можна з 30 квітня по 15 травня (з 9:00 до 16.00 год.) на електронну адресу politika@komr.gov.ua, з поміткою на фотоконкурс.

Вимоги - подати можна не більше 2 фотографій у вигляді електронних файлів в кожній номінації, всього не більше 8 фотографій. Назви файлів повинні містити прізвище автора, контактний телефон та назву фотографії.

Цифрові файли повинні бути не більше 2480х1772 пікселя, 21х15 см, 300 dpi. Дозволяється корегувати лише дві опції: яскравість і контрастність. Ні в якому випадку не застосовувати фотошоп.

Фотографії, які не відповідають вищезазначеним вимогам, розглядатися не будуть.

За найкращі фотографії, які оберуться експертною радою, буде проходити голосування на офіційному сайті Козятинської міської ради в соціальній мережі Facebook. 

12 робіт, які отримують найбільше голосів, будуть використані для створення календарю.

Найкращі роботи в кожній номінації (тобто чотири), обрані шляхом відкритого інтернет-голосування, отримають матеріальну винагороду від міського голови.

Професіоналів і аматорів запрошують переглянути свої фотоальбоми й найвдаліші світлини надсилати на конкурс.

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео