Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Коронавірус та Тепломережі – лікування холодною водою

Коронавірус та Тепломережі  – лікування холодною водою
575753 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Україні триває карантин зумовлений пандемією коронавірусу COVID-19. Центральна та міські владні органи настирно рекомендують громадянам залишатись вдома, при цьому на своїх сайтах та сторінках у соціальних мережах красномовно розхвалюють себе за вкрай сумнівні заслуги зі створення благополучних умов чи не в кожному українському домі.

Особливо і вже звично, такими хваленими одами оспівує себе Мер міста Києва Віталій Володимирович Кличко. Про цю персону можна говорити довго і не мало, а меми із ним як головним героєм давно заполонили мережу інтернет. Відео з ним доволі часто дарує людям позитивні емоції, та нажаль – тільки відео, адже робота на посаді Мера Києва – викликає в місцевих жителів горе, смуток та плач. В людей давно склалось аргументоване враження, що Віталій Володимирович живе в своєму, якомусь «іншому» чи то світі, чи то місті.  А його (можливо й не його) твердження : «Я, Віталій Кличко, та моя команда ставимо перед собою амбітну мету – вивести Київ за комфортністю проживання та станом культурного й економічного розвитку на один рівень з кращими столицями Європи. Київ стане, я переконаний, найкращим містом країни» -  виявилось звичайним політичним популізмом і не більше… і свідчень цьому назбиралось вкрай не мало. А про один із колосальної кількості фактів його невідповідності до займаної посади ми розповімо в цій публікації - зверненні!

До нашої редакції часто надходять звернення громадян Києва, щодо допомоги у боротьбі із злочинами київської влади проти українського народу. Та крайній клич про допомогу нас вразив чи не найбільше, адже в ньому проявляється найвища точка цинізму пана Кличка і його чиновників по відношенню до місцевих жителів! Справа в тому, що пан Мер в період карантину в прямому значенні слова кинув людей на загибель. А будь-які прохання про допомогу банально і цинічно ігноруються. Вже більше як два тижні жителі будинку № 1 по вулиці Окіпної Раїси і всі що поряд – знаходяться без гарячої води. Бездушність і цинізм проявляється в тому, що на численні звернення місцевих мешканців – реакції абсолютно немає, а що ж тоді говорити про дії з виправлення цієї ситуації.

Кличко настирно рекомендує залишатись в дома, на вулиці поліція із величезними штрафами, а в домівках… а в домівках – немовлята, малолітні діти, пенсіонери - без елементарних умов існування через те що їхніми долями управляє людина «не із світу цього». Звісно, як йому це все побачити коли він постійно зайнятий тренуваннями в офісі чи зйомками пафосних відеороликів?! А якщо б на мить відірвався від своїх «найважливіших» мерських повноважень то побачив би: що немовлята без гарячої води, що пенсіонери не можуть виконувати елементарні гігієнічні дії, що люди не можуть проводити рекомендоване МОЗ вологе прибирання в домівках, що … всі розуміють як важлива гаряча вода в оселях, а тим більше в цей важкий період карантину зумовленого COVID-19.

Людей змушують просто вмирати… Пенсіонери за станом свого похилого віку не можуть тягати величезні каструлі, а тим більше при європейських тарифах на комунальні послуги гріти воду на газових плитах. Як це все зробити їм, пане Кличко – при тих жебрацьких пенсіях?! Люди відчувають себе, та що відчувають так і є – що Київ відноситься до одного із найбільш відсталих міст країн Африки! З одного боку поліція штрафує за відсутність масок на обличчі, а з іншого люди гинуть від антисанітарії …

Громада в соціальному колапсі: МОЗ рекомендує вологе прибирання приміщень, яке люди не можуть проводити холодною водою, тому що захворіють через те що вона крижана. Потрібно постійно мити руки та дотримуватись гігієни згідно рекомендацій протидії коронавірусу – як це має виглядати?! Виходить, що жителям цих будинків загрожує подвійна загроза: коронавірус і антисанітарія яка викликана відсутністю води, викликана – вами і вашими чиновниками, пане Мер! Це не просто неподобство, це – злочин. Злочин проти народу України. Злочин проти жителів Києва.

Це відкритий лист меру міста – Віталію Кличко. Ми будемо слідкувати за реагуванням нашого мера на цю ситуацію, яка все більше ставатиме публічною – це ми обіцяємо! Нехай Віталій Кличко сам особисто спробує підняти слухавку та зателефонувати  в тепломережі або ще комусь, хто відповідальний за це неподобство, нехай зателефонує та вибачиться перед людьми яких він кинув в важкий період Коронавірусу.

Наша редакція в свою чергу контролюватиме це питання до повного його вирішення. Та зараз, за цей вчинений злочин ми звертаємось до Глави СБУ Баканова Івана Геннадійовича:

«Шановний Іване Геннадійовичу! Звертаємось до Вас провести розслідування щодо високопосадовців Київської Мерії на чолі із Віталієм Кличко у зв’язку із їхньою невідповідністю до займаних посад. В їхніх діях, а точніше бездіяльності є всі признаки порушення 367 статті ККУ (Службова недбалість). Чекаємо від Вас рішучих дій, адже від мерської бездіяльності страждають люди».

Далі буде ...     

 

Теги: Інформаційне Агентство,УКРАЇНА ІНФОРМ,COVID-19,Мер міста Києва,МОЗ,Коронавірус
Автор: newsukraine

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео