Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Петровський Олександр Володимирович: напередодні великого християнського свята малозабезпеченим громадянам передали освячені продукти

Петровський Олександр Володимирович: напередодні великого християнського свята малозабезпеченим громадянам передали освячені продукти
27711 ПЕРЕГЛЯДІВ

Напередодні Великодня Міжнародний благодійний фонд «Солідарність» на чолі з його президентом Петровським Олександром Володимировичем сумісно потурбувався про парафіян, що не мають можливості повноцінно забезпечувати своє життя у цей складний період. Фонд передав громадянам кілька тон освячених овочів.

Близько 5 тон моркви, картоплі та інших овочів освятили 16 квітня у церкві Пресвятої Богородиці. 17 квітня продукти харчування також були освячені біля центрального єпархіального храму Богородиці і передані тим, кому вони потрібні у першу чергу. Посилки з овочами та освяченими пасками перед Великоднем отримали 60 жителів Дніпра.

Як заявив протоієрей Віталій Лопушанський, настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці, багато парафіян через стан здоров’я або поважний вік мають обмеження у фінансових або фізичних можливостях, а під час карантину ситуація ще ускладнюється.

Завдяки матеріальній та організаційній допомозі меценатів Олександра Петровського та Еміля Арутюняна з’явилася можливість порадувати цих людей на свято якісними і корисними продуктами.

Про самого голову Фонду Олександра Володимировича представники церкви відгукувалися схвально і з вдячністю.

Теги: Олександр Володимирович Петровський,Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео