Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

П'ять місць найбільшого скупчення ДТП у Дніпрі

П'ять місць найбільшого скупчення ДТП у Дніпрі
25935 ПЕРЕГЛЯДІВ

Патрульна поліція провела детальний аналіз аварійності на дорогах обласного центру. Визначені вулиці та проспекти, де дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими відбуваються найчастіше. Про це йдеться у повідомленні Патрульної поліції Дніпропетровської області.

Лідером цього антирейтингу за результатами аналізу став проспект Богдана Хмельницького. Там з початку року сталося 20  ДТП із потерпілими, в яких травми різного ступеню важкості отримали 2️5 осіб. Найчастіше це ставалося в результаті маневрування автомобілів на дорозі, недотримання безпечної швидкості та наїзду на пішохода.

Друге місце посідають дві ділянки: проспект Слобожанський (від вулиці Каруни до вулиці Воронезької) та Набережна Перемоги. З початку року там сталося по 11 ДТП із потерпілими, в яких травми різного ступеню важкості отримали 30  осіб. Найчастіше це ставалося в результаті маневрування автомобілів на дорозі, недотримання безпечної швидкості та наїзду на пішохода.

На третьому місці кілька ділянок. Зокрема, проспект Гагаріна (від проспекту Д. Яворницького до буд. 169), вулиця Калинова (від проспекту Слобожанського до вул. Янтарної) та вулиця маршала Малиновського (від Центрального мосту до Усть-Самарського мосту). На цих ділянках з початку року сталося по 9 ДТП, в яких отримали травми 14, 13 та 9 осіб відповідно. Причини дорожньо-транспортних пригод — перевищення небезпечної швидкості та маневрування.

Четверте місце посідає проспект ім. Олександра Поля. З початку року там сталося  7 ДТП із потерпілими, в яких травми різного ступеню важкості отримали 9 осіб. Найчастіше це ставалося в результаті маневрування автомобілів на дорозі, недотримання безпечної швидкості та наїзду на пішохода.

На п'ятому місці ділянки Запорізького та Донецького шосе. Зокрема, з початку року на них сталося по 6️ ДТП, в яких люди отримали травми різного ступеня тяжкості. Втім, на ділянці Запорізького шосе травми отримали 9️ осіб, на ділянці Донецького — 6️.

 

Теги: ДТП,Дніпро, вулиці,проспекти,травми,швидкість

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео