Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Дніпрі поліцейський напився та розстріляв людину

У Дніпрі поліцейський напився та розстріляв людину
190773 ПЕРЕГЛЯДІВ

Інцидент стався вночі 28 листопада. Як повідомляє сайт Державного бюро розслідувань, в одному з розважальних закладів Дніпра виник конфлікт між головую служби охорони і відвідувачами, серед яких був працівник патрульної поліції. П'яний правоохоронець разом зі своїм знайомим завдали потерпілому удари руками і ногами, після чого кілька разів в нього вистрілили.

У результаті бійки працівник закладу отримав тяжкі тілесні ушкодження і зараз перебуває у лікарні. 30 листопада патрульному поліцейському повідомили про підозру за ч. 4 ст. 296 (хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї) КК України. Один із судів Полтави обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права внесення застави. Правоохоронцю загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше ДБР повідомило про підозру двом працівникам поліції Каменського. Досудовим розслідуванням з'ясовано, що 8 лютого 2020 поліцейський та дільничний офіцер Дніпровського районного ОП Кам'янського ГУ НПУ в Дніпропетровській області застосували психологічне насильство по відношенню до людини.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео