Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

1200 дол. США за безперешкодне перевезення вантажів – викрито посадову особу Подільського прикордонного загону ДПСУ

9456 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Військової прокуратури Одеського гарнізону на одержанні неправомірної вигоди викрито заступника начальника відділу прикордонної служби Подільського прикордонного загону Державної прикордонної служби України (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, посадовець вимагав та одержав від громадянина неправомірну вигоду в сумі 1200 доларів США за безперешкодне перевезення вантажів в зоні посиленого прикордонного контролю.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру.

Викриття злочину проводили військові прокурори спільно зі слідчими Територіального управління ДБР, розташованого у місті Миколаєві,
та оперативними співробітниками Головного відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Головного управління СБУ в Одеській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Теги: Спеціалізована прокуратура Південного регіону,хабар,неправомірна вигода, Державна прикордонна служба України,затримано

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео