Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

The HARDKISS, Залізна ластівка

The HARDKISS, Залізна ластівка
250714 ПЕРЕГЛЯДІВ

The HARDKISS: "Залізна ластівка" у Палаці спорту

Третій студійний альбом The HARDKISS "Залізна ластівка" вийде у вересні, а 19 жовтня гурт представить його на ексклюзивному концерті у київському Палаці спорту. 

"Ми так любимо поєднувати непоєднуване. У текстах і заголовках ми намагаємося шукати такі образи, які б говорили самі за себе, — розповідає фронтвумен гурту Юлія Саніна. — "Залізна ластівка" — це і жива істота, птаха, і космічний корабель, який тримає чіткий курс. Легкість і свободу ми поєднали зі сміливістю та силою».

Новий альбом гурту Юлія Саніна порівнює з цілісним коконом, у якому панує своя атмосфера. Лірика стане інтимнішою, звучання треків більш електронним, а більша частина матеріалу буде українською. Серед нових пісень кожен знайде історію про себе і для себе. У концертному шоу для Києва The HARDKISS вже традиційно зроблять кілька акцентів. В першу чергу це буде музичне шоу — улюблені і вже добре відомі пісні набудуть особливого звучання, а нові композиції будуть потужно презентовані. Ще один важливий акцент — це найсучасніші і вражаючі технології.

«За останні рік-два нам вручили стільки нагород і премій — багато хто думає, що ми знаємо рецепт дива, — продовжує розповідь Юлія. — Насправді все набагато простіше: ми просто робимо музику, яка нам самим подобається. Ми будемо продовжувати в тому ж дусі. А цієї осені ми запрошуємо всіх своїх друзів у подорож. Наша «Залізна ластівка» летить у безмежний космос».

Нагадаємо, минуле концертне шоу у Києві тривало два дні — воно зібрало більше 11 000 глядачів. Концерт The HARDKISS. Five був визнаний кращим концертним шоу 2016 року за версією музичної премії YUNA. 

Вже через тиждень після київського шоу у Палаці спорту The HARDKISS відправляться в тур Україною.


Де: Палац спорту, Спортивна площа, 1

Коли: 19 жовтня, 19.00

Вхід: 650 - 2200 грн

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео